9

Komentari (9)

Saimai1316
Sve ok,sve sto je uradio i na kojem je nivou igrao svaka cast,ali ove sezone mislim da rezultati daju za pravo Ancelotiju
Mostarac94
Legenda kluba jeste ali daleko je od dobre igre zadnjih sezona, spor je pravo svi ga pretrčavaju, ostaje u napadu ne stiže se vraćati u odbranu, tako da potpuno opravdano da mu ne nude ugovor.
denimen9
Kad se Raul nije ljutio, nema se šta ni Marcelo ljutiti. Nek proba u PSG-u još godinu dvije i nazad u Madrid taman na vrijeme da mu sin debituje. Golemo.
NodzeRM
Ja bolan a svi nakon 10,15 god.napustaju RealM!.
Artur
Zato ga i zovu mali real .....
Dinci_auto123
Zovu ga oni koji ne mogu da podnesu koliko je to zapravo velik klub, i oni koji imaju neke komplekse prema realu jer im je on pobijedio njihov klub.
Jupp
@Artur zovi ga djecurlija koja navija za manje klubove Reala. Evo konkretno ja ne navijam za Real, nego za Bayern, ali to ne mijenja cinjenicu da je Real najveci klub na svijetu. Samo levat moze reci mali Real
celikze
Od stare slave se ne zivi osim kod nas.
Klicko
Tako ti oni tretiraju legende druže moj.Ne sekiraj se previše nisi jedini
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.