Zbog crvenog kartona

Marcela jezik skupo koštao

6

Komentari (6)

Klicko
Ma da im je potreban Marcelo žalili bi se i to bi bilo oprošteno.Al Marcelo nije u prvom planu pa će sve proći ko da su oni žrtve.Providno,fašistički klub.Pljuc
Goran86
Moze biti samo da si ovoliko ljut na Real ako ti je vise puta poderotvoj simpa klub.
Benz
De si ljakse sta mai ?
Amansio
Au dosadio si i meni koji ti je uvjek podrška bio ne moraš svaki post ista priča fašisti ovi oni. Brate budi malo orginalan napišeš samo no pasaran ili nešto. Mada 1936-1939 davno bilo iako je Franko bio i poslije nema potrebe uvjek isto.
Klicko
@Amansio izgleda da ću morati nastaviti bez tebe onda.Biće teško ali ne i nemoguće.Hvala na svesrdnoj podršci svih ovih godine.Budi mi zdravo
Goran86
Realno ono jucer nije vidjelo faula. Igrac uopste nije imao kontrolu na lopti a Marcelo je bio daleko od njega, ovaj se sam sapleo od zelje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.