Marcela jezik skupo koštao
Foto -EPA

Zbog crvenog kartona

Marcela jezik skupo koštao

M. Šljivak

Brazilski fudbaler Marcelo (33) suspendovan je na tri utakmice zbog crvenog kartona u duelu Kupa kralja protiv Elchea.

Lijevi bek Real Madrida je dobio direktan crveni karton u produžetku ovog meča, a danas je saznao i kaznu.

Marcelo je suspendovan na tri utakmice, a dodatnu utakmicu suspenzije 33-godišnji Brazilac je zaradio zbog dugog jezika.

On je sudiji Jorgeu Vazquezu nakon isključenja rekao da je 'veoma loš', a ovaj je to zabilježio u izvještaju.

Na kraju Disciplinska komisija nije imala milosti. Marcelo je suspendovan na tri utakmice.

Iskusni fudbaler ove sezone ne igra previše. Nastupio je samo devet puta i na kraju sezone će vjerovatno napustiti klub nakon 15 godina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ma da im je potreban Marcelo žalili bi se i to bi bilo oprošteno.Al Marcelo nije u prvom planu pa će sve proći ko da su oni žrtve.Providno,fašistički klub.Pljuc
3 9
Goran86
Realno ono jucer nije vidjelo faula. Igrac uopste nije imao kontrolu na lopti a Marcelo je bio daleko od njega, ovaj se sam sapleo od zelje.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi