Marchisio do kraja karijere u Juventusu, Pogba ne ide nigdje
Foto:EPA

Direktor Juventusa optimističan

Marchisio do kraja karijere u Juventusu, Pogba ne ide nigdje

S. Bošković

Direktor Juventusa Beppe Marotta potvrdio je da su u klubu odbili službene ponude najboljih klubova za Paula Pogbu. 

Pogba je jedan od najboljih igrača Juventusa, te je jedan i od najboljih mladih fudbalera na svijetu. 

"Primili smo službene ponude od najboljih klubova za Pogbu, ali smo ih bez razmišljanja odbacili. Ove sezone on je naš glavni igrač i imat će još više prostora za napredak", izjavio je Marrota.

Za sjajnog Francuza interes su pokazali Manchester City, Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Barcelona i Manchester United. 

Također, direktor crno-bijelih potvrdio je da postoji interes i za Claudija Marchisija, koji se najviše povezuje sa odlaskom u Liverpool. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da li smo dobili ponude za Marchisija? Naravno, ali mi računamo na njega i on će kad se završi sezona produžiti ugovor sa nama. Mislim da će on odlučiti da završi karijeru u dresu Juventusa", zaključio je Marrota.

Juventus ove sezone nije u formi, te su sve dalje i dalje od odbrane naslova prvaka Italije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.