Marica na Banja Ilidži nakon gostovanja Olimpika, sudije ne mogu izaći ni sat nakon utakmice

Nezadovoljni suđenjem

Marica na Banja Ilidži nakon gostovanja Olimpika, sudije ne mogu izaći ni sat nakon utakmice

E. Škorić

Veliki broj gradačačke publike ostao je nakon meča da "pozdravi" sudije koje su dijelile pravdu na duelu Zvijezde i Olimpika.

Olimpik je nastavio sa dobrim igrama i slavio s 2:0 na Banja Ilidži. No domaći navijači su nezadovoljni suđenjem pa djelioci pravde imaju velikih problema pri izlasku sa terena. 

Kada je meč završen, uslijedili su novi problemi za sudije, koji su bili gađani predmetima s tribina i konstantno im se dobacivalo: "lopovi, lopovi".

Sat vremena je prošlo od kako je meč završen, a sudije i dalje na terenu. Stigla je i marica, na tribini je veliki broj domaćih navijača koji uzvikuju "Lopovi, lopovi".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TTV.KenyTB
ko vas **** imamo pare imamo sve,naprijed olimpik veliki !
1 8
NKZ1922
"Olimpik nastavio s dobrim igrama" ****m li vam mater u usta sarajevska i serem vam se na po bascarsije i ovaj portal usrani
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti