Balotelli nastavlja sa vratolomijama: Bilo mu dosadno u svlačionici pa je izvadio petardu

Svojim ponašanjem često ostavi bez teksta

Balotelli nastavlja sa vratolomijama: Bilo mu dosadno u svlačionici pa je izvadio petardu

Haris Zilić

Italijanski napadač 33-godišnji Mario Balotelli se jednostavno ne zna ili ne može smiriti bez obzira u kojem klubu igrao. Svojim ponašanjem često ostavi bez teksta.

Balotelli je trenutno član turskog Adana Demirspora za koji je ove sezone odigrao devet utakmica i postigao pet golova, što u prosjeku nije loša statistika.

Ipak, van terena Balotelli je još uvijek sposoban za mnoge vratolomije, a novu je priredio u svlačionici Adane nakon jednog treninga.

Balotelli je u svlačionici zapalio petardu i bacio, a saigrači nisu mogli vjerovati šta radi, a Italijanu je sve to bilo zabavno iako je moglo biti i opasno u jendom trenutku.

Nevjerovatne su vratolomije i incidenti koje je Balotelli imao tokom karijere, tako da ni petarde u svlačionici više ne mogu iznenaditi, ko zna šta je naredni put spremio.

Oglasi

Spominjalo se čak da bi mogao biti u planovima reprezentacije Italije za EURO u Njemačkoj, ali teško da će se naći na spisku, iako igre nisu toliko loše gledajući nekoliko posljednjih sezona.

Sa Adanom Balotelli ima ugovor do juna 2024. godine, a vidjet ćemo šta će odlučiti na ljeto. Ni neki urnebesan tranfer nas ne bi iznenadio.

Prije Adana nosio je dres švicarskog Siona gdje je također bio u centru sa skandalima i ponašanjima koja ne dolikuju jednom profesionalnom sportisti.

U Italiji imao saobraćajnu nesreću

Pored Turske i Švicarske, Balotelli je i u Italiji tokom odmora imao nekoliko incidenata, a u Bresciji je i divljao za volanom.

Balotelli je doživio tešku nesreću, slupao je auto, ali na svu sreću prošao je bez težih povreda što je bilo pravo čudo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Balotellijev automobil je u potpunosti uništen, a nakon dodatnih testiranja ustanovljeno je da nije imao alkohola u krvi, jendostavno ludovao je cestama što ga je na kraju moglo skupo koštati.

Razne afere, smicalice, skandali, jendostavno na to nas je navikao italijanski napadač. Mnogi su mišljenja da je mogao napraviti puno bolju karijeru da nije bilo njegovog ponašanja.

Top Komentari

bk123
A vratolomije u P.M
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi