Balotelli pohvalio reprezentativca Srbije i izazvao dosta komentara: "Sviđa mi se..."
FOTO: EPA

Kontroverzni napadač u svom stilu

Balotelli pohvalio reprezentativca Srbije i izazvao dosta komentara: "Sviđa mi se..."

Haris Zilić

Kontroverzni italijanski napadač Mario Balotelli je trenutno član turskog Adana Demirspora, a kada nije u centru pažnje sa bravurama na terenu uvijek pronađe način da na neke druge način bude u glavnim ulogama.

Balotelli je za italijanske medije prokomentarisao VAR sistem u Italiji koji je za njega totalni promašaj i ne razumije čemu služi.

"Nevjerovatno da sudije nekad ne odu pogledati VAR, pa čemu onda služi, stvarno je nekad smiješno", rekao je 33-godišnji napadač.

Bivši reprezentativac Italije je dobio i zanimljivo pitanje koji je napadač po njemu najjbolji u Italiji trenutno.

Tu je iznenadio oggovor i kao iz topa naveo Dušana Vlahovića, napadač Juventusa.

Oglasi

"Vlahović mi se sviđa, ali on prolazi kroz situaciju koja se često dešava napadačima. Prije ili kasnije će se osloboditi, ali normalno je da stižu kritike", rekao je Balotelli i dodao:

"Prije ili kasnije Vlahović će se raspucati i zabijati golove, zaboravit će i ovaj period."

Mario Balotelli je nedavno došao u medije zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao u Bresciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema informacijama do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine, te je napadač Adane Demirspor izgubio kontrolu nad automobilom nakon čega se zabio u ogradu koja se nalazi pored ceste.

Balotellijev automobil je u potpunosti uništen, ali ono što je najvažnije jeste da je on bio dobro nakon nesreće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi