Balotelli sam sebe prodaje i to u klub iz Lige prvaka: "Neka me dovedu, mogu dati koji gol"
Mario Balotelli se otvoreno nudi Napoliju.

Kontroverzni napadač opet u centru pažnje

Balotelli sam sebe prodaje i to u klub iz Lige prvaka: "Neka me dovedu, mogu dati koji gol"

Eldar Ganibegović

Mario Balotelli poznat je kao vrlo kontroverzna ličnost. Ne libi se uraditi mnoge stvari koje neko ne bi ni pomislio, a sada se otvoreno nudio klubu koji igra Ligu prvaka.

Minuloga ljeta Mario Balotelli je stigao u Tursku. Nakon što je igrao za švicarski Sion, potpisao je za Adana Demirspor.

Balotelli je započeo svoju karijeru kao jedan od najperspektivnijih mladih napadača, ali je njegova karijera zbog brojnih nepromišljenih poteza krenula silaznom putanjom.

U svojoj karijeri "Super Mario" Balotelli je igrao za čak pet timova u Italiji: Lmezzane, Inter Milan, AC Milan i Brescia i Monza.

Mario Balotelli želi u Napoli

Iako je tek nedavno potpisao ugovor sa Adanom Demirsporom, IMario Balotelii želio bi se ove zime vratiti u rodnu zemlju.

Vjerovali ili ne, sam se ponudio jednom italijanskom klubu. Ni manje ni više no prvaku države i učesniku osmine finala Lige prvaka, Napoliju.

Oglasi

"Napulj? De Laurentiis me može prebaciti u januaru kao Osimhenovu rezervu. Još uvijek mogu postići koji gol", rekao je nedavno Mario Balotelli.

Jasno je da ovom izjavom neće biti sretni ni u Adani Demirspor. Prosto je neprihvatljivo da se igrač nudi nekom drugom klubu i to otvoreno, 10-ak dana pred početak prijelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da se vidi šta će biti od svega, no jasno je da je teško očekivati da Balotelli ode u Napoli nakon svega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi