Naredne dvije sedmice ključne za Lulića

Oporavlja se od dvostruke operacije

Naredne dvije sedmice ključne za Lulića

A. Čaušević

Senad Lulić je prije dva mjeseca u kratkom vremenskom razmaku obavio dvije operacije lijevog skočnog zgloba. 

Kapiten Lazija je početkom februara operisan u Rimu, a 20-ak dana kasnije u Bernu jer se oteklina nije spustila na vrijeme. Upravo je druga operacija zakomplikovala stvari oko povratka na teren.

Informacije iz Rima govore da se povratnik u bh. reprezentaciju osjeća bolje, ali da još uvijek nije spreman da započne trčati. Radiosei izvještava kako će u narednim danima pokušati ubrzati stvari.

Ova i sljedeća sedmica bi trebele biti ključne, nakon čega će Lulić početi s intenzivnim treninzima kao da se radi o ljetnim pripremama, navodi Radiosei.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko bi se Serija A nastavila početkom juna 34-godišnjak bi sigurno propustio nekoliko uvodnih utakmica, dok bi ga Simone Inzaghi imao na raspolaganju u posljednjim kolima kada će se i lomiti prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi