Di Marzio najavio veliki potpis Marija Mandžukića
Foto - EPA

Vraća se u Italiju

Di Marzio najavio veliki potpis Marija Mandžukića

M. Šljivak

Iskusni hrvatski napadač Mario Mandžukić (34) vratit će se fudbalu nakon šest mjeseci pauze.

Čuveni italijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je sinoć da je Mandžukić potencijalno pojačanje ekipe Milana i vrlo lako bi se moglo desiti da 34-godišnji napadač pojača Rossonere.

Mandžukić je već šest mjeseci bez ekipe. On je u julu raskinuo ugovor sa katarskim Al-Duhailom, ali usprkos brojnom interesu ekipa za njegovim uslugama, odlučio se na kraći odmor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, sad je spreman za povratak. Vrlo je moguće da će to biti u dresu Milana čime bi Mandžukić dodao još jedno veliko ime na listu klubova za koje je nastupao.

Podsjetimo, on je u Katar otišao iz Juventusa gdje je proveo tri i po godine, a ranije je igrao za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg i Dinamo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Rebic, Mandzukic, Zlatan. nebi to bilo lose...Samo ako se ostvari..
3 1
nono
Nadam se da brzo može uči u formu. Prova na 6 mjeseci pa opcija produljenja
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije