Koliko je Vrančić blizu Koševa?

Ima nekoliko ponuda nakon rastanka sa Rijekom

Koliko je Vrančić blizu Koševa?

S. Mlaćo
Prelazni rok za FK Sarajevo još uvijek nije završen. Bordo tim je trenutno na pripremama u Međugorju, a uskoro slijedi povratak u Sarajevo te zatim put u Antaliji.

Prelazni rok za FK Sarajevo još uvijek nije završen. Bordo tim je trenutno na pripremama u Međugorju, a uskoro slijedi povratak u Sarajevo te zatim put u Antaliji.

Do Antalije će vjerovatno biti riješenja igračka križaljka, a na meti struke FK Sarajevo i Mario Vrančić, bh. internacionalac koji je posljednji angažman imao u HNK Rijeka. Ipak, nije se našao u planovima šefa struke Sergeja Jakirovića, te je postao slobodan prije par dana.

Jakirović je poslije remija sa Osijekom otpisao pored Vrančića, Nikitu Vlasenak, Marca Djuricina, Pabla Alvareza i Alena Halilovića.

Za SportSport.ba je potvrđeno da su kontakti između FK Sarajevo i Vrančića uspostavljeni, no transfer je za sada daleko od realizacije.

Vrančić imao nekoliko ponuda, pored navedene iz kluba sa Koševa, te će ubrzo donijeti odluku. S obzirom na renome koji uživa i bogat CV za sada je daleko od toga da karijeru nastavi u Premijer ligi.

Oglasi

Povremeni bh. reprezentativac u Rijeku je stigao Otoka, tačnije Stoke Cityja, a nastupao je i za Norwich, te Mainz i Paderborn.

Podsjetimo, Vrančić je u mlađim kategorijama nastupao za reprezentaciju Njemačke, a ima upsianih šest nastupa u dresu našeg nacionalnog tima.

Debitovao je kod Mehmeda Baždarevića protiv Andore u septembru 2015. godine, kod kojeg je i upisao preostalih pet nastupa u nacionalnoj selekciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobio je još poziv Prosinečkog u junu 2019. godine, ali je s klupe odgledao gostujuće poraze naše selekcije od Finske i Italije.

FK Sarajevo je ove zime dovelo nekoliko pojačanja, a nova lica su Ilija Martinović, Renan Oliveira, Giorgi Guliashvili, Almedin Ziljkić i Slaviša Radović. Bordo tim će drugi dio sezone otvoriti derbijem protiv HŠK Zrinjski na svom stadionu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Ako dođe na Koševo znači da ni on više ne vjeruje u sebe i svoju dalju karijeru. Znači da je doživio propast.
6 4
veliki73
Nerealno, a i gotovo je njegovo ipak 33 godine su mu
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi