Ima nekoliko ponuda nakon rastanka sa Rijekom

Koliko je Vrančić blizu Koševa?

16

Komentari (16)

pero98
Slobodno neka ide u Sarajevo. To mu je plafon sada.
user1667575277
Dobar bo u Norwich u Ali eto tako je godino ide Mladji dolaze
veliki73
Nerealno, a i gotovo je njegovo ipak 33 godine su mu
Uranija
Jesi li biciklo učlanio?
@Uranija biciklo je otišlo u humanitarne svrhe, da može Amoah sa Aneksa doći na trening.
user1658611289
On je vrlo dobar igrač za naše uslove i bio bi pojačanje. Ima 33 godine, znači tri-četiri sezone može dat puno klubu. Jednostavno nije imao motivacije igrati u Rijeci koja je 11 na tabeli od 12 klubova. Ako dodje dobro došao !!
Kyle8812
@user1658611289 jel moguce da mozes ovo izjaviti?Nije mogao igrati u Rijeci jer je bio nespreman!Sad ce kao proigrati u Sarajevu ako dodje ?Za pola godine uzeo lijepe pare tamo i boli ga briga tako bi i ovdje dosao glumio igrača kao i Tino Sven Sušić.Totalni promašaj uprave ako Vrančić dodje u FKS.Da je poceo karijeru ovdje i da zna šta je Bordo dres itd razumio bi,ovako ovo je čista glupost.
pero98
User, prvo Hnl ima 10 klubova, drugo mi smo osmi u boljoj formi nego jesenas. On nam je trebao biti glavni igrac a doaao je kao i Halilovic nespreman. I prestani srat o necemu sto ne znas i nisi gledao.
user1658611289
Kakve veze ima jel 12 ili 10 klubova glupane, poenta je da se bore za opstanak. Ne piši kad pojma nemaš. Imam više treninga odgledanih Sarajeva nego ti tekmi. On će doći abd i potpisati slagali se mi ili ne !!
Nemoj te tako vam Allaha polovnjaka od 34 godine.
zgembo.popuslic
Dobar igrac bio al pitanje je u kakvoj je formi s obzirom da nije mogo u nikad goroj Rijeci bit medju prvih 11
Ecosport
Ako dođe na Koševo znači da ni on više ne vjeruje u sebe i svoju dalju karijeru. Znači da je doživio propast.
Baš kao i ti svojim komentarom. Ćiju,ćiju...Tup
Tebi su bitni lajkovi od kojih je 5 koje si sam sebi dao sa drugih profila? Učini svijetu uslugu, nestani sa lica zemlje. Glupko zatucani
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.