"Marko Livaja je htio ubiti Boatenga! Ovaj se zaključa i ne smije da izađe iz svlačionice"
Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Ognjen Vranješ otkrio zanimljivu priču

"Marko Livaja je htio ubiti Boatenga! Ovaj se zaključa i ne smije da izađe iz svlačionice"

Midhat Šljivak

Marko Livaja apsolutna je ikona splitskog Hajduka. Nema dileme da je vrhunski fudbaler, ali ga je vruća glava vjerovatno koštala veće karijere. Kako je ludovao otkrio je Ognjen Vranješ koji je otkrio Livajinu tajnu o obračunu s Kevinom-Princeom Boatengom.

Marko Livaja je s 30 godina već sada ikona splitskog Hajduka. Legendarni napadač istinski je fudbalski velemajstor, no po mišljenju mnogih luda glava ga je skupo koštala.

Kakav je 'živac' Livaja otkriva nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ. On je u podcastu 'Psihokast' otkrio kako je od Marka strahovao čuveni Kevin-Prince Boateng.

"Ikona je brate Hajduka. Fenomenalan momak i vrhunski kvalitet. S 19 godina je u Interu bio, ali je bio vruća glava i dosta je problema napravio", rekao je Vranješ i dodaje:

"U Las Palmasu je igrao s Kevinom-Princeom Boatengom. On dođe i hoće da ubije Boatenga. Boateng se zaključa u svlačionicu i ne smije da izađe", otkriva Vranješ.

Oglasi

Boateng je dres Las Palmasa nosio u sezoni 2016/2017 i postigao je 10 golova u 29 nastupa. S druge strane Livaja zabio sedam puta u 26 nastupa.

Kevin-Prince Boateng u dresu Las Palmasa - sezona 2016/2017 (Foto: EPA)

S Ognjenom Vranješom hrvatski napadač je igrao u atinskom AEK-u. Ostali su u odličnim odnosima i sigurno je da ima još ovakvih priča o nevjerovatnom Hrvatu.

Pored Hajduka, Intera, Las Palmasa i AEK-a, Livaja je nastupao za Cesenu, Atalantu, Rubin Kazan i Empoli.

Marko Livaja 'odjavio' reprezentaciju Hrvatske

Marko Livaja je debi za reprezentaciju Hrvatske upisao kao 25-godišnjak. Odigrao je ukupno 21 meč i postigao je četiri pogotka.

Zlatko Dalić ga je zvao u nacionalni tim. Bio je član tima na Svjetskom prvenstvu prošle godine, ali je nakon sukoba s navijačima nedavno odlučio da napusti nacionalni tim.

"Nakon dugog razmišljanja odlučio sam otići iz reprezentacije Hrvatske. Odluku sam saopštio HNS-u. Zahvalan sam svima i uvijek će mi ostati u srcu bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među saigračima", poručio je Livaja.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Posljednjih dana se spominje njegov mogući povratak među Vatrene. Međutim, to je trenutno teško izvodivo i Livaja ne mijenja mišljenje tako lako.

On je trenutno samo fokusiran na ekipu Hajduka. Splićani žele titulu prvaka, a upravo je Marko udarna igla na tom putu.

Oglasi