Marko Pjaca na putu ka Belgiji

Opet posudba

Marko Pjaca na putu ka Belgiji

A. Čaušević

Marko Pjaca bi opet mogao napustiti Juventus, ali i Seriju A baš kao i 2018. godine kada je bio posuđen Schalkeu 04. 

Pjaca se tokom cijelog prijelaznog roka povezuje sa odlaskom iz Juventusa, a nakon nekoliko neuspjelih pregovora s klubovima iz Serije A karijeru bi mogao nastaviti u Belgiji.

Prema navodima Tuttomercata Zagrepčanin će karijeru nastaviti u Anderlechtu. Klub iz Brisela će ovog 24-godišnjaka dovesti na posudbu s mogućnošću otkupa.

Pjaca je prije nekoliko dana bio blizu prelaska u Cagliari, ali klub sa Sardinije nije uspio pronaći zajednički jezik s igračem oko visine plate.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Povremeni hrvatski reprezentativac je nakon oporavka od povrede u posljednje vrijeme počeo konkurisati ligaške i kup utakmice Juventusa, ali se nije naigrao. U ovoj sezoni je upisao svega jedan nastup.

Osim u Schalkeu 04 Pjaca je jedno vrijeme boravio na posudbi i u Fiorentini. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi