Crnogorac sinoć zgrozio Evropu, izgubio je loptu, a onda doživio totalno "pomračenje uma"

Marko Vešović ranije morao pod tuš

Crnogorac sinoć zgrozio Evropu, izgubio je loptu, a onda doživio totalno "pomračenje uma"

E. Čaušević

Qarabag je sinoć na svom terenu pobijedio Hacken sa 2:1 u meču šestog kola grupne faze Evropske lige, a utakmicu je obilježio crnogorski reprezentativac Marko Vešović koji je dobio direktan crveni karton početkom drugog poluvremena.

Qarabag je u zadnjem kolu grupne faze ovog takmičenja uspio da dođe do druge pozicije koja vodi u nokaut fazu Evropske lige što je i bio cilj azerbejdžanskog kluba.

Domaći su slavili pred svojim navijačima sa 2:1 protiv Hackena koji je završio grupu na dnu tabele sa svih šest poraza.

Qarabag je do prednosti došao već u prvoj minuti kada je Leandro Andrade pogodio za 1:0, dok je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena na 2:0 povisio Benzia.

Međutim, detalj koji je obilježio sinoćnju utakmicu desio se početkom drugog poluvremena, a u centru pažnje našao se crnogorski reprezentativac Marko Vešović.

Oglasi

Ovaj 32-godišnjak igra već nekoliko godina za Qarabag, no sinoćnja utakmica je bila za zaborav. On je u 55. minuti ostavio na cjedilu svoje saigrače zbog stravičnog prekršaja zbog kojeg je Crnogorac dobio direktan crveni karton.

Vešović je bio u obećavajućoj akciji, ali je izgubio loptu u kaznenom prostoru gostiju, a zatim je žestoko udario jednog igrača Hackena što možete POGLEDATI OVDJE.

Glavni sudija je u prvi mah pokazao žuti karton Vešoviću, ali kada je dobio poziv iz VAR sobe i vidio šta je Crnogorac uradio predomislio se i pokazao mu je direktan crveni karton.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Vešović je u Qarabag stigao prije dvije godine iz Legije, a prije toga igrao je za Rijeku, Speziju, Torino, Crvenu zvezdu u Budućnost iz Podgorice u kojoj je i ponikao.

U dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 10 mečeva za Qarabag, te je upisao jednu asistenciju. Za reprezentaciju Cne Gore odigrao je 50 utakmica i dao dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi