Nebeski skok za šok Portugalaca!

Maroko poveo

Nebeski skok za šok Portugalaca!

Edmir Škorić

Maroko je poveo protiv Portugala u utakmici četvrtfinala Svjetskog prvenstva.

Iako je Portugal favorit, Maroko vodi od 43. minute i u ovim trenutcima je afrička selekcija bliže polufinalu i duelu sa pobjednikom Engleska - Francuska.

Vodeći gol postigao je Youssef En Nesyri koji je skočio visoko u 42. minuti, a onda glavom loptu poslao u mrežu Coste koji je loše procijenio situaciju i odletio u prazno.

Nedugo nakon toga, Portugalci su imali veliku šansu, a prečku je pogodio Bruno Fernandes. 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Marokanci trenutno slave, ali još su daleko od sna i plasmana u polufinalu SP-a. Mada, s obzirom da su izbacili i Španiju u osmini finala, itekako imaju pravo da se nadaju tome.

Gol Maroka pogledajte OVDJE.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
vaa tisi jedna ofucana oyebina koju je vrijeme pregazilo ovi regargi ti moze drzat lekcije marokinci igraju pravo
2 6
sarayson
Dosta srece za Maroko jer su iz jednog ozbiljnog napada poentirali, medjutim Portugal jalov, bezidejan i trom, nisu posteno sansu napravili. Zasluzeni Maroko.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti