Navijači Manchester Uniteda bijesni - Nakon Sancha Ten Hag uspio je otjerati još jednu zvijezdu!
FOTO: EPA

Potvrđeno da odlazi

Navijači Manchester Uniteda bijesni - Nakon Sancha Ten Hag uspio je otjerati još jednu zvijezdu!

Esmer Oštraković

Nakon što je dosta dugo pokušavao da otjera Sancha iz ekipe, a na kraju je to i uspio, Ten Hag je našao novog igrača kojeg je želio otjerait iz Manchester Uniteda.

Sve to mnogo smeta navijačim Manchester Uniteda, posebno kada se radi o igračima koji su dugo vremena u njihovom klubu, ali to ne brine previše njihovog trenera.

Ovaj put Ten Hag je odlučio da pronađe način da otjera Martiala iz kluba, a na kraju je to i uspio.

Već osam godina Martial nosi dres Manchester Uniteda, ali nikada nije postigao konstantnost koja s od njega tražila.

Nakon što mu je nedvno Ten Hag naredio da trenira odvojeno od ekipe jer je smatrao da usporava rad ostatka tima na treninzima, došlo je vrijeme za rastanak.

Oglasi

Potvrđeno je da će Martial na kraju sezone napustiti Manchester United, te da će u narednim mjesecima pronaći novi klub.

"Martial na kraju sezone napušta Manchester United, u to nema sumnje.

On će izabrati novi klu u narednim mjesecima, a sada je fokusiran na svoj maksimalni oporavak", napisao je Fabrizio Romano.

Dugo već Martial nije imao priliku raditi sa prvim timom Manchester Uniteda, a uvijek je Ten Hag birao bizarne razloge da ga odstrani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako je nakon Sancha i Ronalda Martial novi igrač kojeg je Ten Hag na čudan način otjerao iz kluba.

Navijači Manchester Uniteda nisu sretni, a pojedini čak traže od uprave kluba da otjeraju Ten Haga, te da za novog trenera postave Southgatea.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Koji to "navijači" žale za odlaskom Marsijala, koji u 8 godina nije postigao ništa. Njegov talenat je neupitan, ali nerad i loše zalaganje na treninzima su ga doveli do niza povreda i nikakvog golgeterskog učinka. Davno ga se trebalo riješiti, kao i Ten Haga, on je i gori od Marsijala.
0 0
user1677074566
I jedan i drugi ništa nisu ni pokazali
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi