Mateo Kovačić oduševio sve u GNK Dinamo: "Aj, aj, aj... Ja sam Hrvat, pa moram to reći"

Veznjak Manchester Cityja

Mateo Kovačić oduševio sve u GNK Dinamo: "Aj, aj, aj... Ja sam Hrvat, pa moram to reći"

Eldar Ganibegović

Mateo Kovačić bio je jedan od junaka pobjede Manchester Cityja protiv Lutona. Nakon utakmice dao je intervju u kojem je sigurno obradovao sve koji vole GNK Dinamo Zagreb, ali i sve unutar tog kluba.

Manchester City je prije dva dana igrao utakmicu 33. kola engleske Premier lige protiv Luton Towna i slavio rezultatom 5:1.

Od samog starta su Građani vodili auotogolom Hasioke, no drugi gol smo vidjeli tek u 64. minuti. Sjajno je tada pogodio Mateo Kovačić.

Nakon utakmice Hrvat je dao kratki intervju. Pitanja je postavljala djevojčica iz City in the Community Fondacije.

Jedno od pitanja koje je dobio ticalo se tima za koji je navijao dok je bio mlađi, odnosno u toku odrastanja. Nije bilo dileme.

Oglasi

"Aj, aj, aj... Ja sam Hrvat pa moram reći, moj hrvatski tim, Dinamo Zagreb. To je uvijek moj najdraži klub koji podržavam i nastavljam podržavati", rekao je Mateo Kovačić.

Pohvalio je nakon toga i djevojčicu kojoj je rekao da je postavljala dobra pitanja. Pogledajte.

Mateo Kovačić 💙💙

Posted by Dinamo - život moj on Sunday, April 14, 2024
Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo, Mateo Kovačić je prve korake napravio u Austriji, ali je još 2008. godine iz kojeg 2013. ide u Inter.

Kasnije je još igrao za Real Madrid i Chelsea prije dolaska u Manchester City prošlog ljeta. Na 38 nastupa je postigao tri pogotka i podijelio jednu asistenciju.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adrian
Nisam znao da je samo Dinamo hrvatski klub.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi