14

Komentari (14)

user1655831611
Ispadaju svejedno protiv nas i Širokog nemogu ništa
starmac
Vice I Beus su uređivači lige.Đemiđić i bošnjačka klapa za orahe će se prodat.
Milfhunter
Kome je ovo regularan gol neka se kane komentiranja
Huka sa Tušnja
Nama ******cima ne trebaju dusmani sami smo sebi dovoljni! Cuj radujemo se sto NAS klub iz Tuzle ispada! Problem je sto nece samo City u Federalnu nego i Sloboda sa njim! Husic od fudbala dize ruke a bezgacna Sloboda i Sloga Simin Han ce od jeseni pa narednih deset godina gledati PL BiH na TV Arena Srbija!
nakopitam
Izbacite sisojinu igracku sa engleskim imenom koji skrnave grb Srebrenice
user1675926959
Ćuj sudija bio u blizini a sudije ni na mapi nema hahajajaja...Kakva ste propagandna mašinerija to je strašno.Većih lakrdija od ove svako kolo ima.
gogs
Napucana lopta iz blizine, da nije pogodjen u ruku pogodila bi ga u tijelo, moze se svirati a i ne mora. Nije neka kradja
krems_krems12
Pa dobro, nije uhvatio loptu u ruke, samo ga pogodila. Sve regularno i posteno. Da Bog da svi bili pohapseni i nikada sporta vidjeli ni na tv-u.
user1676312914
Čuj napucavanje, a lik uštopa loptu sa obje ruke...
user1679304057
Umjesto da NS BiH sto vise pomaze klubovima koji ne koriste budzet tj narodne pare da klubove kao Mladost DK , Krupa , Tuzla city , Simm bau ….. ovi amateri guraju klubove koji ogulise milionima narodne pare . Zato i jest nam nogomet klubski na najnizem nivo
Shaba
Rukometna premier liga BiH. Nisam ljubitelj Tuzla C. Al ovo je strasno sta se radi. Napucana jeste, al nije bila uz tijelo. Cak mi se cini da je i dva puta igrao rukom.Sve u svemu mislim da se desilo pred golom Leotara da bi 100% gol ponisten bio. Uz to, samo odluka da se ne prenosi ovako bitna utakmica govori da su se ocekivale razne malverzacije. Usput mislim da ce Tuzla vrlo vjerovatno ispast, od ovih ekipa iz donjeg doma, Igman daleko najbolja ekipa. U svakom slucaju svaka ekipa bi trebala zaslugom a ne namjestanjem ostvarit plasman. SAVEZ NAPOLJE!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.