Matina reakcija pokazuje kako se jučer osjećao svaki navijač Manchester Uniteda

De Gea ga ostavio bez teksta

Matina reakcija pokazuje kako se jučer osjećao svaki navijač Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda jučer su pobijedili u gostima Tottenham sa 1:0 u derbiju 22. kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli igraju kao preporođeni od dolaska Ole Gunnara Solskjaera i ovo je za norveškog stručnjaka šesta uzastopna pobjeda nakon što je stigao na klupu umjesto Josea Mourinha.

Odlučujući gol postigao je Marcus Rashford, no junak utakmice bio je španski golman David de Gea. Španac je imao nekoliko nevjerovatnih odbrana i najzaslužniji je što je United s tri boda na kraju napustio Wembley.

Koliko je De Gea imao "strašnu" partiju najbolje pokazuje reakcija Juana Mate koji ni sam nije mogao vjerovati šta je njegov sunarodnjak sve odbranio na ovom meču.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Zoilomas
Covejk zivot ostavio na terenu da united ne izgubi!! Wow!! Totenhem se previse poigravao!!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije