Pochettino: Stvarno nisam vjerovao da je moguće da Messi dođe u PSG

Ima nevjerovatan tim na raspolaganju

Pochettino: Stvarno nisam vjerovao da je moguće da Messi dođe u PSG

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a igraju sutra u gostima protiv Club Bruggea meč prvog kola Lige prvaka.

Parižani novu sezonu najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu otvaraju gostovanje u Belgiji, a mnogi smatraju da bi PSG ove sezone mogao ići do samog kraja i konačno osvojiti Ligu prvaka.

Francusku mediji objavili su jutros da će Mauricio Pochettino sutra po prvi put u sezoni u početni sastav staviti nevjerovatni napadački trio koji čine Messi, Neymar i Mbappe.

Argentinski stručnjak govorio je za UEFA-in magazin pred sutrašnju utakmicu Lige prvaka i priznao je da nije vjerovao da PSG može dovesti Messija.

"Nisam prava osoba koja može opisati Messija. Postoje ljudi koji imaju veći vokabular od mene i oni možda mogu pokušati opisati Messija onako kako on to zaslužuje. Otkako je došao u ekipu ekspresno se adaptirao i trenira punim tempom jer želi što prije biti na svom najboljem nivou", rekao je Pochettino i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nisam vjerovao da je moguće da Messi potpiše za PSG, a kada se pojavila mogućnost za to sve se brzo izdešavalo. U odličnom smo odnosu jer smo obojica Argentinci iz Rosarija i navijamo za isti klub (Newell's Old Boys)".

Utakmica između Club Bruggea i PSG-a igra se sutra sa početkom u 21 sat.

Top Komentari

Klicko
Opet necete osvojit hehe.Bayern,Real M,City,Liverpool,United svi su jachi od vas
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi