Maurizio Sarri je dao urnebesan odgovor na pitanje kako se pobjeđuje Pep Guardiola
Sarri ne zna za pobjedu protiv Guardiole, a novinare je zanimalo kako pobijediti tim kojeg vodi Pep

Izjava menadžera Chelseaja je pravi hit

Maurizio Sarri je dao urnebesan odgovor na pitanje kako se pobjeđuje Pep Guardiola

E. Škorić

U Londonu na stadionu Stamford Bridge sutra se igra derbi između Chelseaja i lidera na tabeli, ekipe Manchester Cityja.

City trenutno ima 10 bodova više od Chelseaja i favorit je u Londonu, iako je sigurno da ni tim Maurizija Sarrija nije za otpisati, pa i pored činjenice da mu u goste dolaze "nepobjedivi".

Međutim, unatoč tome svi se u Chelseaju nadaju da će kriza Plavaca sutra završiti i da će City biti poražen na kultnom stadionu. Riječi Maurizija Sarrija ne mogu da ohrabre navijače, pošto Italijan i nema baš dobar skor s Pepom Guardiolom.

Sarri ne zna za pobjedu protiv Guardiole

"Ne znam, izgubio sam svaki meč od Guardiole. Moraćete da pitate nekog drugog kako se pobjeđuje Guardioola", kazao je Sarri i nasmijao sve prisutne u novinarskoj sali.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sarri je kao trener Napolija već gubio od Guardiolinog Cityja, a vidjet ćemo može li sutra da prekine tu neugodnu tradiciju protiv velikog stručnjaka i ekipe koja je glavni kandidat za odbranu titule u Engleskoj.

Poslije 15 kola City ima 41 bod i nema poraza (13 pobjeda i dva remija), dok je Chelsea tek četvrti sa 31 bodom i već sada su ga mnogi otpisali iz trke za prvaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi