Allegrija po povratku u Torino dočekala poruka Juventusovih ultrasa

Poželjeli mu dobrodošlicu

Allegrija po povratku u Torino dočekala poruka Juventusovih ultrasa

E. Škorić

Juventus danas igra pripremni meč s Cesenom, a navijači su iskoristili tu priliku da ostave poruku na transparentu za novog - starog trenera Massimiliana Allegrija.

Allegri je ovog ljeta odlučio da se vrati na klupu Juventusa s kojim je u prošlosti imao puno uspjeha i želja mu je da vrati Scudetto u vetrine torinskog stadiona.

Allegri je sa Juventusom potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 28 miliona eura, a očekuje se da će ovaj stručnjak imati mnogo veću ulogu u kreiranju tima.

Od rukovodstva Stare dame dobit će slobodu da bira igrače koje želi dovesti i imat će ulogu kakvu imaju engleski menadžeri.

Sjajni stručnjak je na klupi Juventusa boravio od 2014. do 2019. godine. Osvojio je ukupno 11 trofeja u tom periodu, a igrao je i dva finala Lige prvaka.

Danas ga je u trening kampu Continassa dočekao transparent Juventusovih ultrasa i poruka: "Uvijek smo bili ponosni na vas. Dobrodošli natrag, gospodine Allegri".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, još uvijek Juventus nije kompletan, pa je protiv Cesene Allegri morao da izvede ovakav sastav:

Perin; De Sciglio, Dragusin, Rugani, De Winter; McKennie, Ranocchia, Miretti; Soulé, Pjaca, Felix Correia.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

JuventinoBK
Poserm se i na njih i na idiota alegrija
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi