Bayernovi šefovi saznali da može i gore: Zvijezda se žali što ne igra, ubrzo napušta klub?

Šta će odlučiti?

Bayernovi šefovi saznali da može i gore: Zvijezda se žali što ne igra, ubrzo napušta klub?

Esmer Oštraković

Bayern je odigrao jako loše dvomeč protiv Manchester Cityja u okviru četvrtfinala Lige prvaka, te su eliminisani iz ovog takmičenja.

Ukupan rezultat bio je 4:1 u korist ekipe iz Engleske, a Bayernu je preostalo samo da se bori za naslov njemčkog prvaka.

Atmosfera u svlačionici Bayerna nije nimalo dobra, posebno nakon što je Mane prošle sedmice šakom u glavu udario Sanea.

Novu brigu čelnicima ekipe iz Minhena zadao je Noussair Mazraoui koji nije zadovoljan tretmanom koji ima u klubu.

"Razočaran sam zbog situacije u kojoj se trenutno nalazim. Bio sam prvi izbor prije Svjetskog prvenstva, a sada sam u formi i ne igram. Nisam čak ni drugi ili treći izbor", rekao je Mazraoui, te je dodao:

"Prerano je govoriti o mojoj perspektivi ovdje, ali ovo nije dobro", rekao je Marokanac nakon poraza Bayerna od Manchester Cityja.

Oglasi

Mazraoui je u Bayern došao nakon što mu je istekao ugovor sa Ajaxom prošlog ljeta, a za Bayern je do sada odigrao 20 utakmica.

Izbori ispred njega postali su Benjamin Pavard, Joao Cancelo i Josip Stanišić.

Kako prenose inostrani mediji za sve će "platiti" jedan čovjek, a riječ je o legendarnom golmanu Bayerna, Oliveru Kahnu.

"Rečeno mi je da je proces u toku i da je samo pitanje trenutka kada će Oliver Kahn, direktor Bayerna, biti smijenjen sa svoje pozicije", stoji u objavi Jana Aagea Fjortofta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon utakmice i remija protiv Manchester Cityja, trener Bayerna imao je svoje razloge za remi, a krivac nije bio on kao ni njegovi igrači.

"Dvije stvari nisu bile na potrebnom nivou. Sudije i teren. Sudija je bio na šestom nivou (najniži nivo kada je riječ o ocjenjivanju u Njemačkoj)", rekao je Tuchel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi