Legendarni Motta poludio zbog neviđene gluposti: Morao je napraviti najbizarniju izmjenu u životu

Nevjerovatna scena

Legendarni Motta poludio zbog neviđene gluposti: Morao je napraviti najbizarniju izmjenu u životu

M. Šljivak

Interesantna i veoma bizarna situacija dogodila se večeras na utakmici 33. kola italijanske Serije A između Spezije i Intera.

Pri rezultatu 1:0 za Inter trener Spezije Thiago Motta odlučio je pojačati napad. U igri je u 60. minuti uveo fudbalera iz Angole M'Balae Nzola, ali ovaj nije dugo vremena ostao na terenu.

Već nakon šest minuta sudija Fabio Maresca ga je poslao van terena. Naredio mu je da skine naušnicu s uha, ali ovom to nikako nije uspijevalo.

Mučio se Nzola nekoliko minuta. Kako rješenja nije bilo, Thiago Motta je izgubio živce i nakon samo 10 minuta u igri ovog 25-godišnjeg fudbalera je odlučio izvesti iz igre.

Zaista bizarna scena, a sigurno da N'Zolu legendarni Thiago Motta nakon ovog više neće gledati istim očima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nzola je ove sezone nastupio 21 put za Speziju i ima učinak od dva gola i jedne asistencije.

Ovaj 25-godišnjak je prije Spezije igrao za Trapani, Carpi, Virtus, Sertanense i Academicu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Hebote, ovdje kod mene kad izadjem u grad, ovi iz Sirije, Afganistana, Afrike cjele, ma to su gori od domacina, frizure , mindjuse, tetovaze, uzas.. A kad su dosli, to krpe neke bile na njima, sad sve markirano, najbolji mobilni, el bicikli, Tesle se vozaju..pudlice, ma sve sto nikad nisu ni sanjali da ce imati.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi