Mbappe ponovo pokazao mračnu stranu - Novinar uputio pitanje, pa dobio brutalan odgovor

Reprezentativac Francuske ne želi da šuti

Mbappe ponovo pokazao mračnu stranu - Novinar uputio pitanje, pa dobio brutalan odgovor

Esmer Oštraković

Prije sedam dana Mbappe je odigrao fenomenalnu utakmicu u dresu PSG-a, ali je nakon utakmice dobio "hladan" komentar od svog trenera Luisa Enriquea.

Svima je jasno da nešto ne štima u svlačionici PSG-a, a očito je sve to na realciji Luis Enrique - Kylian Mbappe.

Francuz će na kraju sezone gotovo pa sigurno napustiti ekipu PSG-a, a njegova naredna destinacija trebala bi biti ekipa Real Madrida.

Podsjetimo, Mbappe je briljirao i postigao je tri gola na utakmici protiv Reimsa, ali ni to nije bilo dovoljno da ga trener pohvali.

"Nisam baš zadovoljan Kylianom Mbappeom danas. Nemam šta da kažem o golovima, ali on može više da pomogne timu, na drugačiji način. Razgovarat ću s njim o tome. Kylian je jedan od najboljih na svijetu, ali treba nam više, želim da uradimo više", dao je neočekivanu izjavu španski stručnjak.

Oglasi

Danas je Mbappe imao obavezu ispred reprezentacije Francuske da bude na press konferenciji, a nije mu se dopalo pitanje koje mu je postavio novinar.

Novinar ga je konkretno i veoma direktno pitao da li bi volio da ostane u Parizu.

"To apsolutno nema nikakve veze sa reprezentacijom. Ako imate ovo pitanje i blizu vam je srcu onda dođite u kamp PSG-a i ja ću vam rado odgovoriti kada budem na press konferenciji. Normalno, zar ne? Reprezentacija ispred svega", rekao je Mbappe.

Kako je sve to izgledao pogledajte OVDJE.

Mbappe će u januaru dogovoriti transfer u Real Madrid

Prije nekoliko dana pojavile su se informacije da će Mbappe već u januaru dogovoriti sve oko prelaska u Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Navodno će Real Madrid sa Mbappeom dogovoriti sve u januaru, te će on na ljeto besplatno doći u ovaj klub.

Upravo to bi, ukoliko se ostvari, bio možda i najbolji posao ikada odrađen od strane uprave Real Madrida naravno na čelu sa Florentinom Perezom.

Top Komentari

snupi
E ako je ovo brutalan odgovor ja sam Pitagora. Kakav naslov.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi