Mbappe otkrio na kojoj utakmici je eksplodirao: Igrali smo protiv Barcelone..

Prisjetio se svega

Mbappe otkrio na kojoj utakmici je eksplodirao: Igrali smo protiv Barcelone..

E. Oštraković

Nogometaši PSG-a večeras će odigrati utakmicu 2. kola Lige prvaka.

Njihov protivnik je Maccabi Haifa, te bi sve osim uvjerljive pobjede ekipe iz Franucske bilo veliko iznenađenje.

Utakmice Lige prvaka su posebne za sve nogometaše, jer se tokom cijele sezone, osim za titulu, nogometaši bore za nastup baš u ovom takmičenju.

Upravo na jednoj utakmici Lige prvaka, jedan od najbolji igrača na svijetu Kylian Mbappe je praktično eksplodirao.

Iako je i prije te utakmice pokazivao da će se raditi o vrhunskom nogometašu, sam Mbappe priznaje da je to bila ključni nastup za njega.

"To je bila noć kada sam prešao sa igrača koji je jako dobar, na igrača koji je jednostavno na drugom niovu. Postigao sam tri gola na Nou Campu i bilo je baš posebno. Bio sam ponosan na sebe jer sam igrao sa dosta stvari koje su opisivale samo mene. Izgradio sam svoju ličnost na toj utakmici", rekao je Mbappe.

Govorio je i o tome da nema sakrivanja na utakmicama Lige prvaka, te da baš tada pokazujete kakav ste nogometaš.

"Na utakmici Lige prvaka se ne možete sakriti. Tada pokazujete ko ste i šta ste. Ja se na utakmici protiv Barcelone nisam krio. Osjetio sam svaku moguću emociju. Naravno najveći trenutak bio bi da osvojim Ligu prvaka, a volio bih to uraditi ovdje, s Parisom", završio je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Možda je Mbappe najavio da mu vrijeme za osvajanje Lige prvaka za PSG-om ističe, obzirom da se ponovo spominje njegov odlazak u Real Madrid.

Kako sada stvari stoje, obzirom na situaciju sa njegovim ugovorm, možda ova sezona i jeste zadnja, ko zna.

Top Komentari

Klicko
Hoćeš li preći u penal madrid ili ćeš im opet urinirati po faci ko proslo ljeto??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi