Meč Hrvatska - Slovačka će biti odgođen?

Prijeti nevrijeme

Meč Hrvatska - Slovačka će biti odgođen?

E. Škorić

Hrvatska i Slovačka sutra bi trebali da odigraju odlučujući meč u borbi za Evropsko prvenstvo 2020. godine, ali duel u Rijeci lako bi mogao da se odgodi.

Najavljeno je ružno vrijeme i jako nevrijeme, što znači da će padati jaka kiša, puhati snažan vjetar i bit će izuzetno hladno.

Problem je to naravno veliki za navijače koji odluče doći na Rujevicu, ali posebno je to problem za igrače i pitanje je može li se uopće i igrati?

Prije malo više od dvije godine je zbog nevremena odgođen duel Hrvatske i Kosova na Maksimiru, pa nije isključeno da i ovaj sutrašnji bude odgođen.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U slučaju da se to desi, utakmica bi se vjerovatno igrala dan kasnije, odnosno u nedjelju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi