Mediji sa Apenina: Juventus je izabrao - Edin Džeko je nova "devetka"
FOTO - EPA

Transfer sve izvjesniji

Mediji sa Apenina: Juventus je izabrao - Edin Džeko je nova "devetka"

Adnan Beganović

Ko će zamijeniti Gonzala Higuaina u samom vrhu Juventusovog napada pitanje je kojim se italijanski mediji bave već danima.

Novi trener Stare Dame, Andrea Pirlo, ne vidi Higuaina u svojim planovima pa su iz Juventusa krenuli u potragu za novim napadačem.

Legendarni italijanski fudbaler koji je na veliko iznenađenje imenovan novim šefom struke Juventusa našeg Dijamanta vidi kao fudbalera koji će mu pomoći da ostvari svoje ciljeve.

Navodno je Pirlo razgovarao sa Džekom i objasnio mu šta od njega očekuje, a prije par dana italijanski mediji su objavili i da su se klubovi dogvorili o visini obeštećenja.

Čeka se samo da se Roma dogovori sa Napolijem oko transfera Arkadiusza Milika ali u isto vrijeme su u Juventusu su spremni i na druge scnenarije.

Ukoliko bi došlo do problema sa transferom Dijamanta, redove Juventusa onda bi pojačao napadač Barcelone Luis Suarez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, kako javljaju italijanski mediji, Juventus bi Suareza doveo samo pod jednim uslovom, a to je da on raskine ugovor sa španskim klubom te da u Torino stigne kao slobodan igrač.

Dakle, ako je vjerovati italijanskim medijima, Juventus je već izabrao. Edin Džeko je nova "devetka" Stare dame i samo neki iznenađujući problemi mogli bi ugroziti realizaciju transfera.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

OR7
Edin mi je stvarno drag,maš je,ali brate utušiste s njim više,ne stvarajte pritisak i njemu i nama sa ovim neprovjerenim informacijama,kad potpiše,to je onda to i ende....
9 0
forza_juve
Sta kazes Beganovicu, jel objasnio Pirlo sta ocekuje od Dzeke? Sljedeci naslov neka bude " Ipak Dzeko ispred Suareza jer ne grize"
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti