Menadžer Romelua Lukakua ponovo u prostorijama Intera

Da li će Belgijanac pojačati Nerazzurre?

Menadžer Romelua Lukakua ponovo u prostorijama Intera

O pojačanjima Intera u ofanzivnoj liniji se špekuliše već neko vrijeme. Imena koja se najčešće pominju jesu ona Romelua Lukakua i Edina Džeke.

Iako se dosta dugo vjerovalo da je transfer Edina Džeke iz Rome jako blizu realizacije, u zadnje vrijeme se pojavljuju informacija o "preprekama" u pregovorima.

Od kada se špekuliše o Džekinom dolasku u Inter, špekuliše se i o transferu napadača Manchester Unteda, Romelua Lukakua.

Belgijanac je velika želja novog trenera Intera Contea, ali Nerazzurri nikako ne uspijevaju postići dogovor sa Unitedom.

Ipak, italijanski mediji saopštavaju da je Lukakuov menadžer Federico Pastorello stigao u Milano na novi sastanak sa čelnicima Nerazzurra, te da je viđen kako ulazi u prostorije Intera.

Lukaku je navodno bio jasan u razgovoru sa čelnicima Uniteda i poručio da želi transfer u Inter, ali su Crveni đavoli odbili sve dosadašnje ponude Nerazzurra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Inter ponudio uključiti i Maura Icardija u posao, dok je druga opcija bila da Lukaku stigne na Meazzu na dvogodišnju posudbu sa obavezom otkupa ugovora. Posudba bi bila plaćena 10 miliona eura, dok bi ugovor bio otkupljen za dodatnih 60.

Dva kluba ipak nastavljaju sa pokušajima da se pronađe rješenje za Lukakuov transfer, a sada ostaje da se vidi da li je možda njegov menadžer večeras donio u Milano dobre vijesti...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi