12

Komentari (12)

Carmagle
CD84
Ovaj Dogan je takva ubleha,meni bio trener, ja mu nebi dao na play stationu dao da vodi ekipu!!
rabodimis
Sreca pa smo imali priliku da te vidimo uzivo na djelu.. Stravicno je pomislit da se ti pitas o necijoj sudbini, bjezi bolan od nase Akademije ne unistavaj vise djeci zivote sram te i stid bilo.. Zbog tebe nam neznalice bjeze sampionski treneri iz OP ???
Dragon
Nemas ti majstore pojma.Prvo ne znas izmjene na vrijeme napraviti niti znas koga trebas uvesti gdje.Doveli ste pravog golmana a ovu rupu sto si ti danas stavio na gol forsirste.Bolje bi igrali da nisi nikako vodio,da je Ziljkic vodio.Mrs iz akademije i mrs iz klub yebo te zeljo.
Ajax11
Frajer nam još vodi akademiju…on Messia nebi prepoznao da stoji ispred njega ….boze dragi odakle vade ove likove
user1660808179
Penanarda i Viveros are now lajk whata s **** liga iz dis? Sloga faking jagodić kicking ar internašional black ases? I was worth 10 milions bro Viveros one year bifor i get some yellow in my nos bro? Jeah penanrada im from Columbija get your point talk to me Dal Varešanović and his father are gud...but we dont giv **** we have 50 milja euros its end of the mont...lol....horde zla are funny Mirvić šuld by some Bikovi for korida instead
Shaba
"Profesore" idi pisi knjige. Nikad mi nisi odavo utisak nekog strucnjaka, a sad mi je i jasno sto ti nemas ambicije da vodis prvi tim i sto jedva cekas da neko drugi preuzme.
user1659354598
Polako profesore,strpljivo ,ne treba glavu gubiti
user1660808179
PRESEDAN
Štrumpfu ublexaški,uhvati se teorije
plemic
stručnjak samo ovako nastavi.
Kriza je odkako je debeli infuenser u klubu, dosao krme da pere pare i mozzartuje, mrs u kokumbiju hebo ti peneranda zenu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.