Mešanović i Mulahusejnović pogađali u pobjedi Maribora

Maribor i Domžale odmjerili snage

Mešanović i Mulahusejnović pogađali u pobjedi Maribora

Maribor je petu i ujedno posljednju pripremnu utakmicu pred put u Tursku odigrao danas protiv Domžala.

Utakmica je igrana na Ljudskom vrtu dva puta po 60 minuta, a više razloga za slavlje imao je Maribor koji je slavio sa 4:2 uz veliki doprinos bh. napadača Jasmina Mešanovića i Nardina Husejnovića.

Prvi dio utakmice završen je rezultatom 1:1, da bi u nastavku bila viđena prava golijada. U 93. minuti Mariborčane je u vodstvo doveo upravo Mešanović, a samo minutu kasnije ovaj nekadašnji nogometaš Zrinjskog, Slobode i Čelika je povisio na 3:1.

Nedugo nakon toga do pogotka su stigli i gosti preko Vuka, ali sve dileme oko pobjednika riješio je Mulahusejnović u samom finišu i postavio ujedno konačnih 4:2 na Ljudskom vrtu.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Uz Mešanovića i Mulahusejnovića, za Maribor je danas nastupio i golman Pirić, dok su na drugoj strani od bh. nogometaša igrali Mulalić, Ibričić i Hodžić.

Top Komentari

gumenakita
Ibricic veliki hebac,hahah,koji balvan,kad dodje u BiH misli da mu sve cure moraju leci na krevet.Da mu nije para ne bi ni zene imao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi