I Xavi vjeruje u povratak Messija

Snovi ili realnost?

I Xavi vjeruje u povratak Messija

Samir Mlaćo
U Barcelonu su uvjereni da će Lionela Messija nagovoriti na povratak.

Trener Xavi Hernandez u sjajnim je odnosima sa Messijem i nagovara čelnike kluba da naredne godine ga vrate u Barcelonu.

Messi će tada biti slobodan i može napustiti PSG.

“Xavi je u odličnim odnosima sa Argenticem i uvjeren je da Messijev povratak može puno značiti, kako financijski, tako i sportski“, navodi katalonski Sport.

Messi je prošle godine napustio Barcelonu nakon što klub nije ispunio njegove financijske uslove.

Odlučio je prihvatiti bogatu ponudu PSG-a. PSG već sada nudi Argentincu novi ugovor kako bi spriječio njegove eventualne pregovore sa Barcelonom i drugim klubovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nadam se da priča Lionela Messija s Barcelonom još nije završena. Mislim da je tako. Sve je otvoreno i naša je obaveza da mu osiguramo mnogo ljepši kraj nego što je to bio. Kao predsjednik Barcelone, osjećam se dužan prema Messiju", rekao je nedavno predsjednik Barcelone Joan Laporta.

Argentinac je do 2021. godine proveo kompletnu karijeru u Barceloni

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Kroz PSG je prošlo 20 igrača Reala i Barcelone u zadnjih 5-6 godina i svi se mogu složiti da tu ima para, ali nema nogometa.
3 1
user1644252756
Što bolji transfer gori fudbal
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi