Messi: Već dugo imam želju da zaigram na stadionu Napolija

Barca gostuje na San Paolu

Messi: Već dugo imam želju da zaigram na stadionu Napolija

E. Čaušević

Barcelona naredne sedmice igra u gostima protiv Napolija u okviru osmine finala Lige prvaka.

Ove ekipe prvi meč osmine finala igraju na San Paolu i očekuje se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Jasno je da je Barca favorit u ovom meču, no Katalonci ove sezone ne oduševljavaju svojim igrama što će Napoli sigurno pokušati iskoristiti.

Lionel Messi se oglasio pred ovaj meč koji se igra u utorak, te je otkrio da je uvijek imao veliku želju da zaigra na stadionu Napolija zbog Diega Maradone koji je legenda ovog kluba.

"Već dugo želim da zaigram ovdje, ali nikada nisam imao šansu. Konačno se želja ispunila i veoma sam uzbuđen zbog toga. Navijači su veoma strastveni u Napoliju i ludi za fudbalom. Imao sam saigrače koji su igrali za Napoli i pričali su mi razne priče", rekao je Messi, te se osvrnuo malo i na meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moramo igrati kako mi znamo i nemamo pravo na greške. Ne smijemo griješiti kao protiv Rome i Liverpoola. Morate biti 100% fokusirani na meč i željeti pobjedu. Napoli je jak tim i sigurno da nam neće biti lako".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi