Metalleghe u narednih nekoliko kola bez golmana Kukrike

Golman Jajčana van stroja

Metalleghe u narednih nekoliko kola bez golmana Kukrike

Nogometaši Metalleghea u subotu će na Pirotu u goste NK Travnik. Jajčani igraju sjajno u drugom dijelu sezone, te ne znaju za poraz, pa vjeruju da će u vezirskom gradu ostvariti pozitivan rezulat.

Problem za popularne Kraljeve svakako će biti izostanak golmana Mladena Kukrike, koji se istakao u drugom dijelu sezone te opravdao epitet pojačanja. Kukrika je u Jajce stigao iz Željezničar Sport Teama, a prije dva kola odbranio je i jedanaesterac na gostovanju kod TOŠK-a (0:0).

Protiv Orašja je zaradio neugodnu povredu koja će ga odvojiti od terena petnaestak dana, te će propustiti narednih par kola.

Njegove mjesto će zauzeti mladi Zejd Muratspahić koji je branio u duelu protiv Sloge (2:2), te pokazao da Jajčani ne trebaju brinuti kada je u pitanju golmanska pozicija.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Gostovanje na Piroti propustit će i Andrej Pavlović koji ima tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi