Mihajlović enigma za odbrane superligaša

Prohujao s vihorom

Mihajlović enigma za odbrane superligaša

D. Vejo

Fudbaleri Partizana su na jučerašnjem gostovanju na Banovom brdu prekoretom stigli do nova tri boda. Najzapeženiju ulogu na meču imao je mladi Nemanja Mihajlović koji se kod oba pogotka crno-bijelih našao u ulozi asistenta.

Samo dvadeset ljeta ima mladi krilni napadač Partizana a već je na meti mnogih evropskih klubova. Na fantastičan način je Mihajlović iskoristio povjerenje Ivana Tomića. Ubrzo je postao neizostavna karika tima iz Humske. 

Tokom svake utakmice u kojoj je igrao, našao se u ulozi asistenta ili golgetera. Ovoga puta, asistirao je kod oba pogotka Partizana u jučerašnjem meču protiv Čukaričkog. 

Prohujalo s vihorom. Tako se najbolje može opisati brzina, a ujedno i tehnika koju mladi Mihajlović koristi tokom svojih napada. Protivničke odbrane nemaju šanse kada krilni napadač uhvati zalet. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kako to radi dvadesetogodišnje čudo od djeteta, sljedi u videu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi