Mihajlović ispričao kako je reagovao kada je saznao za bolest: "Šta? Leukemija?"

Počeo s terapijama

Mihajlović ispričao kako je reagovao kada je saznao za bolest: "Šta? Leukemija?"

Siniša Mihajlović dobio je ogromnu podršku u najvažnijoj borbi u životu.

Od dana kada je srbijanski stručnjak otkrio da boluje od leukemije, cijela se Italija ujedinila, poruke stižu sa svih strana, pa i od onih kojima je bio rival.

Plakao je Miha nakon što je saznao s čim se mora suočiti, ali suze su prošle, sada je vrijeme da se uhvati u koštac s opakom bolešću i već je krenuo s terapijama. Italijani pišu kako je aktuelni trener Bologne prvog dana pokazao ljekarskom timu da je odlučan u namjeri da se suoči s leukemijom i pobijedi u najvažnijoj utakmici u životu.

Mihajlović je u razgovoru za Sportski žurnal ispričao kako je reagovao kada je saznao za strašne vijesti.

"Kako sam reagovao? Najprije nisam mogao da povjerujem, pomislio sam da je neka zaje*ancija", kao iz topa je rekao Mihajlović, pa potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Postoji samo jedno rješenje - predaje nema. Borit ću se. Svom snagom. U napad, pa šta bude", iskren je nekadašnji selektor Srbije.

Nekada odličnom fudbaleru poruku podrške poslao je i naš Miralem Pjanić, napisavši na Instagramu: 'Naprijed, treneru, pobijedi i ovu utakmicu'.

Top Komentari

jassony
sta bi ti brat arkan reko?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti