Rekonstrukcija Mihajlovićevog boravka u Veroni: Bio je na klupi, ali jednu stvar nije smio uraditi

Srbijanski trener se liječi od leukemije

Rekonstrukcija Mihajlovićevog boravka u Veroni: Bio je na klupi, ali jednu stvar nije smio uraditi

A. Čaušević

Siniša Mihajlović koji je prije nekoliko sedmica otkrio da boluje od leukemije je jučer napustio bolnicu u Bologni te otputovao u Veronu da predvodi svoj tim u prvom meču sezone.

Srbijanski stručnjak je sinoć bio izložen nekim kontramjerama kako bi se smanjio rizik od kontakta s drugim osobama obzirom da se još uvijek liječi hemoterapijom.

Mihajlović je na stadion Bentegodi stigao privatnim vozilom. Klupsko rukovodstvo ga je pokušalo uvjeriti da gleda utakmicu iz izolovane prostorije. Međutim, to se nije desilo.

Trener se sastao sa ekipom prije utakmice u hotelu, da bi zatim izbjegao javna mjesta uključujući svlačionicu gdje nije smio ući ni na poluvremenu ni na kraju utakmice.

Klupu je napustio nekoliko minuta prije kraja, ispraćen je van stadiona, zatim je ponovo sjeo u automobil i u bolnicu se vratio kasno navečer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović je prethodno iskazao veliku želju da ode u Veronu na utakmicu, na kraju su mu ljekari to i omogućili.

Inače, susret Verone i Bologne završen je rezultatom 1:1.

Top Komentari

Heller
Kako je Srbijanski kad nije iz Srbije nego iz Vukovara? Valjda Srpski
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi