Mihajloviću na račun liježe tri miliona eura
Foto: EPA

Dugo je čekao

Mihajloviću na račun liježe tri miliona eura

Na račun Siniše Mihajlovića u narednom periodu leći će pravo bogatstvo.

Prije nego što je došao na kormilo Bologne, srbijanski trener je imao posao u Sportingu iz Lisabona koji mu je, uslijed kadrovskih promjena u vrhu kluba, uručio otkaz nakon samo - 12 dana.

Pokušali su Portugalci dati Mihajloviću "skromno" obeštećenje od 300.000 eura, međuim on se u međuvremenu žalio CAS-u (Sud za sportsku arbitražu) koji je donio odluku u njegovu korist i naložio Sportingu da mu isplati daleko veći novac.

Inostrani mediji pišu kako će Mihajlović sada od Sportinga dobiti tri miliona eura na ime kompenzacije, a klub iz Lisabona ima rok do 30. aprila da isplati ovaj dug.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović je inače uslijed koronavirusa ostao u Italiji, ali ne u Bologni, već u Rimu gdje su manje razmjere epidemije nego na sjeveru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi