Što stariji, to bolji - Milan Đurić pravi novi veliki transfer!?
Milan Đurić bi mogao napraviti novi veliki transfer, te ostati u Seriji A.

Ostao bi u Italiji

Što stariji, to bolji - Milan Đurić pravi novi veliki transfer!?

E. Ganibegović

Bosanskohercegovački napadač Milan Đurić (33) ove zime bi ponovo mogao promijeniti klub. Napravio bi još jedan za svoje okvire veliki transfer u karijeri, a ostao bi u Italiji. Jasno, ako se posao realizuje.

Zimski prijelazni rok je počeo. Jedan od bh. fudbalera koji bi mogao promijeniti klub ove zime je i napadač Milan Đurić. Ta se informacija u medijima pojavila danas.

Trenutno je ovaj skoro dva metra visoki napadač član Verone. Ne ide mu loše, a svojim dobrim igrama skrenuo je pažnju i drugih klubova.

Genoa zainteresovana za Milana Đurića

Kako je na X-u objavio poznati italijanski novinar Nicolo Shira, Milan Đurić je želja Genoe. Pregovori između dva kluba su navodno u tijeku.

Ostaje da se vidi da li će do transfera zaista i doći. Milan Đurić je tekuće sezone na 17 utakmica u Seriji A postigao četiri gola i dodao asistenciju, a na jednoj utakmici kupa je upisao gol i asistenciju.

Oglasi

Đurić je skoro cijelu karijeru proveo u Italiji. Počeo je u Ceseni, igrao za Parmu, Ascoli, Crotone, Cremonese, Trapani, Cittadellu i Salernitanu iz koje je u julu 2022. godine kao slobodan igrač otišao u Veronu.

Imao je jedan izlet u Englesku. U januaru 2017. godine za 1,8 miliona eura iz Cesene odlazi u Bristol City gdje se zadržao do ljeta 2018. godine.

Rade Krunić napušta AC Milan

Još jedan bh. fudbaler koji igra u Italiji, a u januaru bi trebao promijeniti klub je Rade Krunić. Stefano Pioli na njega uopšte nije računao na posljednjoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rade Krunić ima opcije da ode u Tursku i Francusku. Za njegove usluge interesuju se Fenerbahče i Lyon, te ostaje da vidimo da li će i gdje otići.

Top Komentari

student
test
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi