Rita Ora zaludila mnoge fotografijom - Jedan detalj su svi uočili
Rita Ora obučena u poseban dres Genoe.

Popularna pjevačica

Rita Ora zaludila mnoge fotografijom - Jedan detalj su svi uočili

E. Ganibegović

Rita Sahatciu Ora, poznatija kao Rita Ora, popularna je pjevačica, a sada je fotografijom mnoge zaludila. Kad kažemo mnoge, mislimo na fudbalske fanove u Italiji, konkretno navijače Genoe.

Bivši prvak i velikan Italije, Genoa, ove godine obilježava 130 godina postojanja kluba, što je svakako veliki jubilej.

Povodom toga će fudbaleri ovog kluba nositi poseban dres na utakmici protiv Intera, a promovisali su ga mnogi.

Jedna od njih je i popularna pjevačica Rita Ora. Fotografiju u tom dresu objavila je na društvenim mrežama.

Selfie koji je objavila zaludio je mnoge navijače Genoe i sigurno da jedva čekaju utakmicu s Interom i proslavu rođendana.

Oglasi

Utakmica Genoa - Inter igra se u sklopu 18. kola Serije A, a na rasporedu je 29. decembra 2023. godine od 20:45 sati.

U centru pažnje s Novakom Đokovićem

Ne tako davno popularna britanska pjevačica albanskog porijekla, našla se u centru pažnje s najboljim teniserom svijeta, Novakom Đokovićem.

Zajedno su se našli u Parizu na finalu ragbi prvenstva između Novog Zelanda i Južne Afrike, te izazvali brojne reakcije i komentare, kako pozitivne, tako i negativne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očigledno je kako Rita Ora jako voli sport, a usput ga koristi i za ličnu promociju, jer mediji prate skoro svaki njen korak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi