Krunića su svi već vidjeli u dresu Fenerbahčea, a onda je stigao poziv za sastanak

Taj razgovor bi mogao sve da promijeni

Krunića su svi već vidjeli u dresu Fenerbahčea, a onda je stigao poziv za sastanak

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Rade Krunić već sedmicama povezuje se s transferom u Fenerbahče koji je slao već nekoliko ponuda na adresu Milana, ali dogovora još uvijek nema. Iako mediji u Italiji pišu da Krunić ne želi odbiti ponudu Fenera pojavile su se informacije da bi se nakon jednog razgovora bh. veznjak mogao predomisliti.

Krunić je već nekoliko sezona standardan u veznom redu Milana s kojim je prije godinu dana bio prvak Italije. Iako ima ugovor s Rossonerima već sedmicama se uveliko piše o njegovom odlasku sa San Sira.

Veliki interes za Krunića pokazao je Fenerbahče koji je u sve uključio i Edina Džeku kako bi nagovorio svog sunarodnjaka da potpiše za turskog velikana.

U Milanu su odbili nekoliko ponuda za Krunića jer traže više novca od Fenera dok je Krunić prema pisanju medija u Turskoj već pristao na ono što mu nudi klub iz Istanbula.

Krunić s Fenerom nije dugo pregovarao jer mu je taj klub ponudio drastično veću platu nego što ima u Milanu i za njega dileme više nije bilo.

Oglasi

Međutim, kako piše Corriere dello Sport u Milanu odugovlače s Krunićevim transferom i to na insistiranje Stefana Piolija koji ne želi ostati bez bh. reprezentativca.

Pioli itekako cijeni Krunića što je pokazao prethodnih sezona s obzirom da je bh. veznjak u Milanu imao dosta veću minutažu nego što se to očekivalo.

Corriere dello Sport piše da bi moglo doći do preokreta jer je Pioli lično razgovarao s Krunićem kako bi ga nagovorio da se predomisli i ostane u Milanu, te navodno je bio zadovoljan ishodom sastanka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, konačnu odluku donijet će Krunić i očekuje se da se u narednim danima razjasni sudbina bh. reprezentativca i da objavi da li napušta Milan ili će ipak ostati na San Siru.

U Feneru nemaju baš mnogo strpljenja jer već sedmicama pokušavaju da dovedu Krunića i čini se da će narednih nekoliko dana biti ključno što se tiče bh. veznjaka koji će na kraju biti taj koji će donijeti konačnu odluku.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1602245913
Dosadni ste.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi