10

Komentari (10)

_0pasan99
2:1 za speziu, a kvota iz 1 u 2 82,30 ako se ne varam. Bas cudno sto je Milan izgubio. De shvatite da svakog boli ***** i da je sve oko mrtvih para.
Krosteutegurovic
Samo ako se boriš za prvaka, a nisi u stanju razguliti ekipu što se bori za opstanak, onda je tu kraj priče, to sudija pogriješio i sl okači mačku o rep. Oni su to trebali nakantati do jaja, a sudije griješe na svim mečevima.
Neso
Trebao je svirati faul u napadu, a ne slobodni za Milan.
user1616618433
Tesko da sudijska greska u nadoknadi vremena protiv jedne ekipe poput Spezije je faktor koji odlucuje prvaka.
Zgrege
Pa bas na ovakvim "malim" utakmicama se osvajaju prvenstva...
Salence
Milan je prošlu sezonu izgubio zbog malih,velike je dobio.Izgleda da će se ponoviti scenario.To prokleto"odmjeravanje snaga"30-45 minuta Piolija je odnijelo prošlu sezonu.Theo najboji ofanzivni lijevi bek evrope jedva da je prešao pola terena...ma...muka mi je...a ovo od sudije,još ne vjerujem!
atomskimrav
Po meni i za ovu stvar je mogao koristiti VAR. Ali ocigledno da je nesto drugo u pitanju.
Kako Sudija unisti Milan. Pa ovo nema ni na Africkom Kupu Nacija
pjanke.sa
Kako nema ti ko da nisi gledao utakmice Borca u drugom dijelu prosle sezone. Ovaj je sudija crvenkapica za nase.
Jao mocne Lige da bi je trebo pratit
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.