Izrazi lica sve govore: Maldini i Massara razočarano odlaze kući, Milan i dalje bez pravog pojačanja

Novi De Bruyne im je velika želja

Izrazi lica sve govore: Maldini i Massara razočarano odlaze kući, Milan i dalje bez pravog pojačanja

Edmir Škorić

Postoje i dalje pregovori, ali Milan i dalje ne uspijeva postići konačan dogovor oko transfera Charlesa De Ketelaerea.

Ovaj 21-godišnji belgijski reprezentativac postavljen je kao glavni cilj Milanove uprave za ovo ljeto. Neophodan im je ofanzivni vezni, a sa nogometaš Club Bruggea dobijaju fantazistu koji može igrati na nekoliko pozicija i za kojeg odavno kažu da je nasljednik Kevina de Bruynea.

Uostalom, ako Paolo Maldini ima veliku želju da ga dovede i čini sve da uspije u tome, onda su riječi suvišne. Upravo je Maldini sa Rickyjem Massarom putovao u Belgiju danas na pregovore sa Bruggeom, ali nisu bili do kraja uspješni.

Razgovor je bio dobar, ali nema konačnog dogovora, što možda sugeriše i izraz lica Maldinija i njegovog kolege, s kojim se iz Ostendea u privatnom avionu vraća prema Milanu.

Direktori Milana vraćaju se kući, ali i dalje vjeruju da će na kraju dobiti ono što žele, iako čelnici Bruggea neočekivano prave probleme i ne žele odstupiti ni malo od svojih zahtjeva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naredni dani trebali bi pokazati koliko AC Milan zaista želi Charlesa De Ketelaerea i koliko su se Italijani spremni učiniti da ga kupe.

Osim Milana, igrača želi i Leeds United. Rossoneri su do sada nudili 30 miliona eura uz pet miliona bonusa, ali Brugge želi više od toga. Vidjet ćemo hoće li se na kraju pronaći zajednički jezik.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Nula od kluba!!! Kad citam buongiorno Italia na mocartu i naiđe milan, samo preskocim. Ev, ovdje maksuz uso samo da ovak komentar napisem.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti