Očajan potez Milana pred utakmicu s Udineseom

Bore se za Scudetto

Očajan potez Milana pred utakmicu s Udineseom

Admin Čaušević

Milan će do kraja sezone konkurisati za osvajanje Scudetta, prvog nakon 2011. godine. 

Vlasti u Italiji su odlučili da na utakmicama može biti popunjeno 75 % stadiona te se klubovi nadaju dobro ispunjenim tribinama na svojim stadionima.

U petak od 18:45 Milan će dočekati Udinese, a na stadionu San Siro će moći prisustvovati tačno 56.904 gledatelja.

Nekoliko dana pred utakmicu Rossoneri su se odlučili za očajan potez samo kako bi privukli što je više navijača.

Naime, ulaznice za čak 11 sektora milanskog stadiona moći će se kupiti za 1 euro što je zaista simbolična cifra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Klubovi u najjačim ligama ulažu nade u pune stadione kako bi se zaradio ogroman novac međutim kako Rossonerima nedostaje navijača na tribinama za što bolju podršku odlučili su se za simboličnu cijenu od 1 eura.

Milan je minulog vikenda odigrao samo 2:2 kod fenjeraša Salerenitane, ali je ostao prvi zahvaljujući iznenađujućem porazu Intera od Sassuola (0:2).

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Siop
Mjera, toliko i vrijede.
0 12
Blueboy
Cijene ostaju kakve i jesu,te karte od 1 eura je kad kupis kartu a drugu mozes da dobijes za euro,i ima odredzen broj karata.Bilo bi profesionalno da se prvo procita i istrazi neka vjest pa tek onda da se pise.Vi kao "sportski"novinari i kao najcitaniji sportski portal trebali bi da pazite sta objavljujete i tko vam sve radi u uredu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi