MILANSKI DERBI: 10 nevjerovatnih kvota koje ćete naći samo ovdje

MILANSKI DERBI: 10 nevjerovatnih kvota koje ćete naći samo ovdje

Sponzorski tekst

Poslije nekoliko sezona u kojima tavore, Inter i Milan su konačno došli do pozicije da se bore za mjesta u vrhu italijanskog fudbala.

Sada zauzimaju treće i četvrto mjesto u Seriji A i baš zbog toga ovaj milanski derbi djeluje kao najvažniji u prethodnih nekoliko godina.Trenutno, Milan ima 51 bod i treći je na tabeli, dok četvrti Inter ima bod manje. Otkako je Kšištof Pjontek stigao u Milan, ovaj tim nema poraz, а taj niz traje od starta godine.

Sa druge strane, Inter poslije eliminacije od strane Ajntrahta želi da se iskupi svojim navijačima. A, ovo je prilika za sjajan tiket, jer je kladionica Meridian spremila 10 nevjerovatnih kvota.

1. 2+ golova u prvom poluvremenu - kvota 3.31

Oba tima imaju sjajan napad, a ukoliko Inter reaktivira Ikardija za ovaj meč moguće je da ćemo od starta vidjeti goleadu.

2. Po gol u oba poluvremena

Ukoliko Milan postigne po gol u oba poluvremena kvota je 3.93, a ukoliko to za nogom pođe igračima Intera kvota je čak i veća, 4.75.

3. Potpuno novi tip prelaza

Tu su kvote na standardne prelaze, ali novi prelazi koje je uveo Meridian daju kvote na igru daje gol - kraj. To znači da 1-1 znači da će Milan dati prvi gol i pobijediti na kraju meča, dok je rezultat na poluvremenu nebitan.

4. Nove duple šanse

Ukoliko hoćete da odigrate 1X ili X2, to sada možete i kada su u pitanju oba poluvremena. Dakle, ukoliko odigrate 1 ili 2 u prvom poluvremenu dobićete OGROMNU kvotu.

5. Vrijeme prvog gola 28+, kvota 2.07

Ukoliko strijelci malo sačekaju, pa ne zatresu mrežu u prvih 28 minuta meča dupliraćete svoj ulog u Meridianu.

6. Duple opklade

Ukombinujte pobjedu nekog od timova sa potpunom goleadom - 4+ ili 5+. Ukombinujte neku duplu šansu sa brojem golova ili se kladite da neće doći dvojka, a da će biti 3+. Sve što vam padne na pamet možete ovdje naći.

7. Duple sigurice

Preko 20 tipova u kojima je od dva tipa na koja se kladite dovoljno da pogodite jedan i vaš tiket će proći.

8. Tačan rezultat

1:0 za Milan daje kvotu 7.55, a 1:0 za Inter kvotu 8.50! Svi tačni rezultati će vam dobro napuniti džep, naravno ukoliko pogodite pravi.

9. Tačan broj golova

3 gola vam daju kvotu 4.25, četiri pogotka biće dovoljni za kvotu 7.00, a pet komada u obe mreže će vam 13 puta uvećati ulog.

10. Konačan ishod 10 minuta

Ukoliko Milan povede, osam puta ćete uvećati svoj ulog. Ukoliko to uradi Inter, isplatiće vam se desetostruko.

ISKORISTITE BONUSE NA UPLATU

Na sajtu meridianbet.ba, svoj keš račun možete da dopunite: Maestro ili MasterCard karticama, vaučerima Kliker i xBon, u banci i pošti, a ukoliko vam je nalog u evro valuti Skrillom, Neteller-om ili Paysafe-om.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bez obzira na to iz kojeg dijela BiH uplaćujete i za koji vid uplate da se odlučite- nemate nikakvih dodatnih troškova, provizije ili poreza i još dobijate bonus, a dobitke brzo, lako i bezbjedno možete da isplatite na svoj bankovni račun.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.