Milićević i Mustedanagić napuštaju osvajača Kupa?

Još dva odlaska iz Sarajeva?

17

Komentari (17)

Adohordas
Beganovicu pusi kitaruuuuu velikuuuuuuu nece Mustedangaic nigdje!!!!Dzaba nemir unosis u FKS.
pjanke.sa
Steta za obojicu! Lazic i Milicevic bi mogli odlicno zajedno odigrati. A i ovaj mali Mistedanagic, da malo skone gu-zove bio bi extra igrac.
Lafac
E moji pitari,ova vaša UO "bolja" je od naše . Otjera Torlaka( bivšeg kapitena) iz akademije a uposli u akademiji Vučinu iz Zrinjskog,žalosno šta rade i kod vas i kod nas ovi iz UO.
rabodimis
Samo nek idu.. Dok politicari odredjuju o rezultatima grijeh je davat platu vecu od 2000 KM igracima u PL BiH-a.. Koncentrisat se maksimalno na svoju skolu i tu trosit sve pare..
user1621882408
Čuj pojačali se sa zvijezda GRANDa???
user1596694637
Ma jos Fanima pustite i to je to.. Fuj..
Samo sabura raja sve će da bude ko prije godinu titula i kup i abd evropa kako treba samo sabura
TNT75
Nazalost, fudbalska struka je napustila redove FKS...sramota .
Husrefbeg22
Katastrofalni skauting i transfer politika FK Sarajevo. Svaki tim u BiH bolje igrace dovodi a losije pusta. Kod Sarajeva je obrnuto. dovode se igraci da ozive karijeru a pustaju dokazani kao sto su Milicevic ili veliki potencijal Mustedanagic. Zasto se jos nije doveo Hadzic iz Mladosti. Isto kao i zim us sto su samo pregovarali sa igracima a nisu nikoga doveli. Katastrofa.
Realist
Ne pustaju se nego ims se umjesto placa daje raskid ugovora
Iunutraje
Neka onda dovedu Badjija ako naravno Badji bude htio da igra za fudbalski kurvinski klub Sarajevo
Ajax11
Odlaze svi a dovode se igraci koji su skoro po godinu dana bez kluba…aferim upravo
SonPen1946
Pa i uvijek su se takvi dovodili.
Mahatma.Barbie
Ko će organizovati igru u idućoj sezoni? Ne vjerujem ni da će preplaćeni Sušić ostati, i da će on igrati tu poziciju.
Tas14
Drzati Mustedanagica, zasluzuje vise minuta od Velkoskog itd… P.S. Uprava dovedite zamjenu za Rahmanovica kao sto je Arnel Jakupovic iz Domzala!
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Hvala sretno Sarajevo ce biti sve drugo ce proci,tako da ste samo obicni prolaznici
user1603303812
Hz ti stari si jedini pravi navijač ti voliš sarajevo koliko ja vidim i da igra i kantonalnu ligu a ne kao ove sveznalice sa mobitelom u ruci i u pravu si sve drugo ce proci FK Sarajevo ce biti sjetimo se samo da se umalo nismo ugasili da nije Tan investirao pa smo otjerali te ljude koji su doveli investitora itd...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.