Milik čeka transfer u London?

Poljski napadač napušta Napoli

Milik čeka transfer u London?

A. Čaušević

Poslije četiri godine provedene u Napoliju pred Arkadiuszom Milikom su prema svemu sudeći novi izazovi. 

Italijanski mediji posljednjih dana učestalo pišu o odlasku sjajnog Poljaka iz Napolija. Spominju se Juventus, Milan, Atletico Madrid, a od jučer i Chelsea.

Chelsea za razliku od ostalih konkurenata ima sjajnog asa u rukavu. Riječ je o Jeremyiju Bogi. Posuđeni fudbaler Plavaca briljira u dresu Sassuola.

Kontroverzni Aurelio De Laurentiis ne bi imao ništa protiv da Chelsea u Milikov transfer uključi i Bogu koji je do sada već uspio zabiti osam golova i upisati četiri asistencija na 24 meča Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prvenstveni razlog zašto se Napoliju žuri da proda 26-godišnjeg napadač je činjenica da je odbio da produži ugovor pa klub s s juga Italije ne želi da ga izgubi besplatno.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi