Šok u Real Madridu: Eder Militao pokidao prednje križne ligamente!

Samo tri dana nakon Courtoisa

Šok u Real Madridu: Eder Militao pokidao prednje križne ligamente!

Esmer Oštraković

Prije samo tri dana užasne vijesti saznali su navijači Real Madrida, a radilo se o tome da je Thibaut Courtois pokidao prednje križne ligamente i da je za njega ova sezona završena

Courtois se tada povrijedio na treningu, nadali su se da neće biti riječ o težoj povredi, ali ipak jeste.

Samo tri dana nakon toga, svi u Real Madridu ponovo su šokirani, a ovaj put radi se o Ederu Militau.

Naime, on se povrijedio sinoć na utakmici protiv Athletic Bibaoa, te je morao napustiti igru, ali ponovo su se svi nadali da se ne radi o težoj povredi.

Ponovo su se svi žestoko prevarili, jer je riječ o identičnoj povredi kao i Courtoisa i gotovo sigurno je sezona završena i za Militaa.

Oglasi

Ipak, ono što je sto posto potvrđeno od strane doktora jeste da će Eder Militao biti van terena šest mjeseci.

"Eder Militao pokidao je prednje križne ligamente i bit će van terena najmanje šest mjeseci.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Užasne vijesti za Real Madrid nakon što je istu povredu ove sedmice zadobio Thibaut Courtois", napisao je Fabrizio Romano.

Jasno je svima bilo da će Real Madrid morati krenuti po novog golmana, a sada se čini da će do kraja prijelaznog roka morati naći i novog štopera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti