Miljenik navijača Rome se vratio nakon teške povrede

Florenzi uvršten u sastav za utakmicu protiv Intera

Miljenik navijača Rome se vratio nakon teške povrede

Eldar Ganibegović

Nakon teške povrede koljena koju je zadobio u drugom dijelu prošle sezone, Alessandro Florenzi, se na radost svih navijača Rome, vratio u sastav ekipe. 

Italijanski mediji prenose kako se Florenzi nalazi na listi igrača Rome, koje je izabrao Di Francesco, za utakmicu protiv Intera. 

Trener Rome je jučer potvrdio kako će miljenik navijača ekipe iz Rima biti u sastavu, nakon što se oporavio od teške povrede koljena.

Alessandro Florenzi će danas biti u sastavu, međutim on neće početi utakmicu, a na desnoj poziciji će vjerovatno igrati Kostas Manolas, zbog velikog broja povrijeđenih igrača, koji pokrivaju taj dio terena. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spisak igrača koji će sutra biti u kombinaciji za utakmicu Rome protiv Intera je sljedeći: Alisson, Lobont, Skorupski, Juan Jesus, Kolarov, Morena, Fazio, Ciavattini, Manolas, Nainggolan, Strootman, Pellegrini, De Rossi, Gonalons, Florenzi, Gerson, Perotti, Džeko, Under, Defrel, Tumminello, Antonucci i El Shaarawy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi